tisdag 4 juni 2013

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle sätta mig och skriva ner hur helgen och sånt har varit men då jag fått mycket dåliga nyheter idag som gör att tankarna bara snurrar så väljer jag att vänta med det.

Tankarna är på fel plats för att kunna skriva ner allt det roliga som hände. Så ni får ge er till tåls. Just nu vill jag bara krypa ihop och bara tänka och bli liten och ynklig.

1 kommentar:

  1. Hörde av Micke vad som hänt, stackare sånt är alltid så otroligt jobbigt. Men livet är tyvärr så här:( *varma kramar till dig*

    Oj, vad duktig du är som kan prata finska:) Min mormor pratade både finska och svenska:) Min mamma kan tala lite finska. Hon lärde mig lite när jag var liten men det är tyvärr bortglömt nu:(.

    Ja verkligen du kommer känna vad skönt det är att träna igen efter vilan, du kommer ha tillbaka din energi och styrka och det är pågrund av återhämtningen du gjort.

    Ja det är lite jobbigt i längden, blir juh att det är jag som tar hand om det mesta. Men det blir nog bättre sen när vi flyttat och Elina börjat på dagis.

    Jo det är nog som du säger att ha lite mer självständiga barn gör nog mycket.

    Ja nä, barnvakter växer verkligen inte på träd. Vi har tyvärr bara Elinas farmor och farfar som vi kan lita på ställer upp men dom jobbar juh, så för det mesta får jag ta med Elina. När min mamma har varit här så har hon ju givetvis tagit henne, vilket är väldigt skönt:).

    Vi har provat med andra men oftast så får man sms i sista sekunden att "det inte går" eller att "orken inte finns" så därför har vi slutat att fråga då vi känner att vi måste kunna lita på personen om man har bestämmt något och att vi slipper ställa in det vi ska göra i sista sekund. Allt handlar juh oftast om någon timme.

    Men Elinas farmor och farfar har funnits där när det har behövts barnvakt. Men skulle vara Skönt att ha minst ett till alternativ när det behövs som man kan lita på.

    Jo jag har haft ett Wii fit. Körde mycket yoga på den. Men sålde den för nåt år sedan.

    Ja vi hade en underbar helg och kvällen blev jätte lyckad:) med super duper fint väder och vi spela en massa spel, prata och skratta. Vi gick en kvällspromenad innan vi skulle sova och gick förbi min gamla lägenhet. Gissa om man börja tänka tillbaka. Jag kanske inte sagt det, men jag har bott i Örebro:)

    Vi ses vid 15 i morgon, jag och Micke sa att hoppas ni inte känner att det blir jobbigt med besök med tanke på hur du mår just nu? Vi vill inte vara ivägen.. Kram

    SvaraRadera